Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:01:08 Bon-inci-01 Oms Br Eik De Oms 701011 N377 Re - Coevorderweg Slagharen 042338 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Slagharen) (Blusploeg -...
dinsdag 20 november 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|11

ZWOLLE - Tussen Zwolle en Emmen rijden vanaf dinsdagavond 18:55 uur minder treinen door gladde sporen. Dit meldt de NS.

 

Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.

VANDAAG 20|11

DEDEMSVAART - Een fietsster is dinsdagochtend in Dedemsvaart gewond geraakt bij een aanrijding met een automobilist. Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de kruising Sportlaan-Hoofdvaart.

 

De gewonde vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is niet duidelijk. De fiets van het slachtoffer raakte licht beschadigd. De politie deed ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het incident.

VANDAAG 20|11

GRAMSBERGEN - Op dinsdagmiddag 20 november is de afrit op de N34 naar Gramsbergen enige tijd afgesloten geweest vanwege een autobrand.

 

De auto was door de brandweer niet meer te redden en is volledig uitgebrand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

GISTEREN 19|11

HARDENBERG - Een hachelijke nacht voor een vrachtwagenchauffeur op de N34 bij Hardenberg. Hij kwam met zijn truck vast te zitten in het zand omdat hij wilde draaien.

 

De chauffeur stuurde zijn combinatie zondagavond richting het industrieterrein van Hardenberg. Omdat de weg was afgesloten, probeerde hij te keren ter hoogte van de oprit N34. Dat mislukte echter. De vrachtwagen kwam vast te zitten in het zand en kwam de hele nacht niet meer van z'n plek. Maandagochtend werden chauffeur en vrachtwagen pas uit hun 'lijden' verlost, toen een kraanverhuurbedrijf uit Hardenberg de ...

1/1

ZONDAG 18|11

STEGEREN - De hulpdiensten zijn zondag 18 november uitgerukt voor een buitenbrand aan de Coevorderweg in Stegeren. Er bleek een stoel langs de Coevorderweg net voor camping de Kleine Wolf in brand te staan.

 

De politie heeft nog geprobeerd om de brand te blussen maar de brandblusser weigerde. Daarop heeft de brandweer de brand geblust.

VANDAAG 20|11

Social media-platforms Facebook en Instagram hebben sinds dinsdagmiddag last van een wereldwijde storing. Hierdoor zijn de diensten slechts beperkt bereikbaar voor gebruikers.

 

Storingwebsite AlleStoringen meldt dat er vanaf 13:49 een storing is bij Facebook. Bij Instagram krijgen bezoekers een pagina met een foutmelding te zien.

 

Niet iedereen lijkt last te hebben van de storing. Het is onduidelijk hoe wijdverspreid de problemen zijn. Ook is de oorzaak nog niet bekend.

VANDAAG 20|11

Black Friday is hét moment om je slag te slaan bij dé online tassenshop van Nederland. Met maar liefst 25 procent korting koop je bij THEBAGSTORE een goeie rugzak. Maar wat is goed? Goed is in dit geval niet alleen praktisch en stijlvol, maar vooral veilig. Eigenlijk heel veilig. 

 

Zorgeloos door het leven gaan, is makkelijker gezegd dan gedaan. We leven in een wereld die niet altijd even veilig is. Wie rustig over straat wil, zonder angst voor zakkenrollers of andere ongenode types, kiest voor een XD Design tas. 

 

Wat deze tassenlijn zo bijzonder maakt is dat ze ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  1523
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

HARDENBERG 24Webvertising