Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 12:27:27 Bon-inci-11 Oms Br Ruimte De Dalfsen Oms 700006 Vossersteeg Dalfsen 042030 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Dalfsen (Dalfsen) (Blusploeg 1)...
zaterdag 20 oktober 2018

ZATERDAG 21|10

Politie maakt zich zorgen over bewoner en breekt deur open

De bewoner was in slaap was gevallen en werd wakker van het lawaai

HARDENBERG - Zaterdagmiddag 21 oktober kreeg de politie een melding dat een hulpverleningsinstantie al geruime tijd geen contact kon krijgen met een bewoner uit Hardenberg. Deze bewoner was niet verschenen op een afspraak en was normaal altijd punctueel op tijd op afspraken.


Men maakte zich zorgen om de gezondheid van deze bewoner.


Agenten zijn vervolgens naar de woning gegaan om te proberen in contact te komen met de bewoner. De agenten hebben herhaaldelijk aangebeld en geklopt bij de bewoner maar kregen geen enkele reactie. Ook werd het mobiele telefoonnummer van de bewoner gebeld en ze hoorden wel een telefoon over gaan in de woning echter werd er niet opgenomen.

 

Omdat de agenten wilden weten of de bewoner mogelijk onwel in de woning lag hebben ze de voordeur geforceerd om binnen te komen. Nadat ze een aantal keren tegen de deur bonkten hoorden we een man in de woning praten.


De bewoner was in slaap was gevallen. Hij werd pas wakker toen we met de "bonk" tegen de deur aan bonkten.


Gelukkig ging het goed met de bewoner en heeft hij direct contact gezocht met de hulpverleners om te zeggen dat er niets ernstigs met hem aan de hand was. Omdat de ruit van de voordeur behoorlijk beschadigd was en her en der glassplinters lagen hebben de agenten geholpen met het opruimen van de glassplinters.

 

De ruit en deur is gerepareerd door de woningstichting.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines