Logo 112Vechtdal

Laatste afgelopen Evenementen

Brandweerdemonstratie op Hardenberg Buiten

Tijdens deze editie van Hardenberg Buiten verzorgt de brandweer weer leuke activiteiten voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld een echte brandweerauto van binnen bekijken en zelf brandjes blussen! Ook dit jaar belooft het wederom een spektakel te worden. Tweede paasdag staat voor genieten met het hele gezin op de Oldemeijer tijdens Hardenberg buiten. Van […]

Open dag brandweer Slagharen

Altijd al een kijkje willen nemen in de brandweerkazerne van Slagharen? Dit is je kans! Op zaterdag 18 maart tussen 13:00 uur en 17:00 uur opent brandweerkazerne Slagharen haar deuren.

Brandweerevent 2022

Hart van Holland Berencamperweg 12, Nijkerk

Staat het Brandweerevent 2022 al in jouw agenda? Een dynamisch event, waar het delen van kennis centraal staat! Laat je op 12 en 13 oktober inspireren tijdens het Brandweerevent.

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.