Logo 112Vechtdal

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 31 december 2021, 23:02

Auto hangt gevaarlijk boven het kanaal na aanrijding in Beerzerveld

BEERZERVELD – Hulpdiensten zijn vanavond rond half zeven opgeroepen voor een aanrijding op de Westerweg bij de Beerzerbrug in Beerzerveld. Daar waren twee auto’s op elkaar gebotst. Eén van de twee voertuigen bleef ternauwernood op de kade hangen.

De voorwielen van die auto bungelden na de botsing vervaarlijk boven het kanaal, de bestuurder kon daarna nog net met zijn been voet op de kade komen en het voertuig verlaten. Hij had geen zin om verder commentaar te geven.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog door de politie onderzocht. Ambulancemedewerkers hebben één van de bestuurders nagekeken in de ambulance. Deze hoefde niet mee voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

112 Beerzerveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beerzerveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Beerzerveld. Alle 112 alarmeringen uit Beerzerveld kan je live volgen via 112 meldingen Beerzerveld.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.