Logo 112Vechtdal

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 22 maart 2022, 1:59

Auto raakt van de weg in Geerdijk, bestuurder door brandweer uit voertuig gehaald

GEERDIJK – De hulpdiensten zijn maandagavond opgeroepen voor een ongeval melding op de Geerdijk ter hoogte van de 1e Blokweg net buiten de bebouwde kom van Geerdijk.

Er bleek een auto van de weg zijn geraakt en in de sloot te zijn beland. De bestuurder is hierbij lichtgewond geraakt en door de brandweer uit het voertuig gehaald. Waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere onderzoek.

De politie onderzoekt wat de aanleiding van het ongeval is. De weg is tijdelijk afgesloten. Een berger zal het voertuig uit de sloot gaan halen en afslepen.

112 Geerdijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Geerdijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Geerdijk. Alle 112 alarmeringen uit Geerdijk kan je live volgen via 112 meldingen Geerdijk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.