Logo 112Vechtdal

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 18 oktober 2023, 19:54

Automobilist onder invloed rijdt te hard en heeft drugs bij zich

DEDEMSVAART – Op donderdag 12 oktober 2023 omstreeks 20.25 uur controleerden politieagenten een automobilist aan de Rozenstraat in Dedemsvaart. De automobilist viel op door een hoge snelheid, en agenten wisten dat hij mogelijk betrokken zou zijn bij handel in drugs. Dit was via 112meldingen binnengekomen.

Bij de controle roken agenten een henneplucht en werd de auto doorzocht. In de auto werden circa 50 zakjes met vermoedelijk 3-CMC aangetroffen. De automobilist, een 45-jarige man uit Dedemsvaart bleek vermoedelijk ook onder invloed van drugs te zijn. Hij werd aangehouden.

Na overleg met de Officier van Justitie werd ook de woning van de man doorzocht. In de woning werden meerdere soorten drugs aangetroffen waaronder heroine, diverse pillen en lachgas.

Inmiddels is de man weer in vrijheid gesteld in afwachting van het nadere onderzoek. De Gemeente is tevens in kennis gesteld om te oordelen of er bestuurlijke maatregelen opgelegd kunnen worden.

112 Dedemsvaart

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Dedemsvaart lees je in onze categorie 112 Nieuws Dedemsvaart. Alle 112 alarmeringen uit Dedemsvaart kan je live volgen via 112 meldingen Dedemsvaart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.