Logo 112Vechtdal

Redactie brand 0 reactie(s) za 26 maart 2022, 16:04

Brand bij kinderdagverblijf in Hardenberg, politie zoekt getuigen

HARDENBERG – Vrijdag 25 maart 2022 omstreeks 22.30 uur werd er een brand gemeld bij kinderdagverblijf De Speeldoos aan de Zwingel in Hardenberg. Door alerte buurtbewoners werd al een bluspoging ondernomen in afwachting van de brandweer. De schade bleef daardoor gelukkig redelijk beperkt.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. De politie komt graag in contact met getuigen. Zo weet de politie dat er een vrouw is die enkele personen heeft zien wegrennen daar uit de buurt. Graag komen zij met haar in contact.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

112 Hardenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Hardenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Hardenberg. Alle 112 alarmeringen uit Hardenberg kan je live volgen via 112 meldingen Hardenberg.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.