Logo 112Vechtdal

Redactie regio 0 reactie(s) zo 30 januari 2022, 16:44

‘Convoy for Freedom’ demonstranten rijden toeterend door de regio

Laatst bijgewerkt: zondag 30 jan 2022 om 23:02 uur

REGIO – De deelnemers aan het ‘Convoy for Freedom’ rijden zondag 30 januari al toeterend door de regio. De deelnemers aan de protestrit willen een einde aan de corona maatregelen in Nederland. Ze volgen daarmee het voorbeeld van Canadese demonstranten die de afgelopen dagen in meerdere konvooien richting de hoofdstad Ottawa reden. De demonstranten willen hun vrijheid terug. Ze zijn de vrijheidsbeperkende maatregelen van de regering zat en willen dat er een einde aan komt.

Canada
Het protest van de truckers in Canada begon aanvankelijk als een actie tegen de vereiste vaccinatie van vrachtwagenchauffeurs die de grens met de Verenigde Staten willen oversteken, maar is meer en meer een demonstratie geworden tegen de corona regels en tegen het vaccineren in het algemeen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.