Ernstig ongeluk op N377 ter hoogte van De Krim
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 21 juli 2022, 16:46

Ernstig ongeval op N377 ter hoogte van De Krim, traumaheli geland

DE KRIM – Op De N377 is ter hoogte van De Krim vanmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Een bestuurder van personenauto kwam vanuit richting Coevorden naar De Krim over de N377 en is door nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse waaronder de traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT). De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd en overgedragen aan het ambulance personeel. De 30 jarige man uit Hardenberg is daarna met onbekend letsel onder begeleiding van een MMT-arts naar het Isala Ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Forensisch team politie doet onderzoek naar de toedracht. Er waren geen andere voertuigen bij betrokken.

De N377 was lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons