Logo 112Vechtdal

Redactie overig 0 reactie(s) za 11 juni 2022, 16:50

Het Mobiel Media Lab van de politie komt naar het Vechtdal

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:50 uur
OMMEN – Het Mobiel Media Lab van de politie komt naar het Vechtdal. Je leert over internetcriminelen, inbraakpreventie en meer. Het lab komt op dinsdag 14 juni in Ommen aan de Vechtkade voor restaurant Flater.

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen van de politie. Samen met de gemeente Ommen geven we je tips over onder andere cybercrime, inbraakpreventie, sexting, en ondermijnende criminaliteit. Het is ook een onderzoeksruimte. Doe een kennis-quiz op digitale middelen. Of speel een videospel.

Volwassenen en kinderen zijn welkom!

Je kunt praten met een aantal agenten van politie Vechtdal. Onze wijk- en jeugdagenten. De wijkagent ondermijning. En agenten (ook de handhaving) van de gemeente Ommen. Zij beantwoorden graag je vragen over preventie en veiligheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.