Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:34:18 Aanrijding Letsel N36 - Twentseweg,6 Beerze Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 24 juni 2019
1/1
TOP NIEUWS

MAANDAG 17|06

VILSTEREN - De bestuurder van een Volvo kreeg vanmiddag kort na half drie een vervelende verrassing. Tijdens het rijden op de Vilsterseweg richting Vilsteren ontdekte hij dat er rook vanuit de achterbank kwam, en zette de auto stil naast de dijk.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. De brand lijkt te zijn ontstaan bij de accu, die in de kofferbak is gepositioneerd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

MAANDAG 17|06

ARRIËN - n het buurtschap Arriën in de gemeente Ommen zijn vanochtend een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond kort voor half tien plaats op de kruising van de Schapendijk en de Dwarsweg.

 

Voor zover duidelijk reed een zwarte personenauto op de Schapendijk richting de N36 toen op de kruising met de Dwarsweg een witte bestelbus vanaf links kwam. De auto botste tegen de bestelbus, die daarna kantelde, tolde, en een lantaarnpaal en klein boompje velde. Het lijkt erop dat er sprake is geweest van een voorrangsfout. De ...

VRIJDAG 14|06

BEERZERVELD - De hulpdiensten zijn vrijdag 14 juni uitgerukt voor een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising van de Kloosterdijk en de Pallegarsteweg in Beerzerveld.

 

De blauwe auto reed in de richting van Mariënberg op de Kloosterdijk. De grijze auto komende vanuit de richting van Beerzerhaar en is in de flank geraakt. De auto is daarna omgetold. De blauwe auto is na de aanrijding tegen een boom tot stilstand gekomen. Over gewonden is nog niets bekend.

DONDERDAG 13|06

STEGEREN - Bij een aanrijding op de N36 tussen een personenauto en een bedrijfsbusje is donderdag een 38-jarige vrouw uit Hengelo overleden. Een 24-jarige man uit Lelystad raakte gewond.

De aanrijding vond even na 17:00 uur plaats ter hoogte van Stegeren. De bestuurder van de personenauto bezweek ter plaatse aan haar verwondingen. De bestuurder van het bedrijfsbusje werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De VOA doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

 

Het ging kort na vijf uur enkele tientallen meters ...

DONDERDAG 13|06

DALFSEN - De hulpdiensten zijn donderdag 13 juni uitgerukt voor een eenzijdig ongeval op de N757 - Poppenallee in Dalfsen. Een automobilist is daar tegen een boom gebotst.

 

De bestuurder van de personenauto raakte waarschijnlijk de macht over het stuur kwijt. De bestuurder is de auto geholpen door omstanders. OVDG die onderweg was naar het ongeval op de N36 verleende eerste hulp. OVDG daarna met vervolg naarde N36. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is dicht in beide richtingen.

VRIJDAG 07|06

NEDERLAND - Voor vanmiddag is voor het grootste deel van het land  code oranje afgekondigd. Houd rekening met onweer en zware windstoten. Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier is bel dan 112.

 

Is er schade aan de openbare ruimte zonder acuut gevaar? Bel dan met je gemeente.

DONDERDAG 06|06

DEN DOLDER - De gezochte 43-jarige man, die verbleef op een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder, is terecht. Op station Breda werd hij herkend door mensen, die zijn foto bij het opsporingsbericht van politie hadden gezien. De man keerde zaterdag 1 juni 2019 niet terug van zijn toegekende verlof.


Rond 13.30 uur werd hij herkend op station Breda door publiek dat hem zagen lopen. De politie werd ingeschakeld die hem aanhield en vaststelde dat het inderdaad de betreffende gezochte man was. Hij wordt op korte termijn overgebracht naar de kliniek in Den Dolder. De ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  4101
51%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

24%
  Veel te laag!

HARDENBERG 24Webvertising