Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:44:53 (intrekken Alarm Brw) Oms Brandmelding St. Imminkhoeve Voorhuis Schaapskooi... Prio Eenheid | Groepsoproep Brandweer Hellendoorn Twente
donderdag 06 augustus 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|08

NEDERLAND - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt voor een valse brief die momenteel rondgaat. Kinderen zouden op school verplicht gevaccineerd worden tegen het coronavirus en ouders zijn niet welkom, staat in de brief. Ook worden er buitengewoon ongepaste seksuele toespelingen gemaakt. Uiteraard is de brief niet van het RIVM afkomstig.

 

Vaccinatie is een medische handeling waarvoor toestemming van de ouder (en het kind zelf bij 12+) noodzakelijk is.

 

Nepnieuws

Er is het sterke vermoeden dat de afzender van deze brief in ieder geval geen ...

GISTEREN 05|08

DEN HAM - Woensdagochtend 5 augustus is een groep van negen vrouwen aangereden door een tegemoetkomende trekker. Dit gebeurde aan de Nienenhoek in Den Ham. Hulpdiensten werden groots opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd kort daarna alweer geannuleerd.

 

Twee personen zijn per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Met de bestuurder van de trekker gaat het naar omstandigheden goed.

 

De verkeersspecialisten van de politie (VOA) doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

DINSDAG 04|08

HARDENBERG - De brandweer is dinsdagavond 4 augustus gealarmeerd voor een brand aan de Frits de Zwerverlaan in Hardenberg op het schoolplein van Basisschool Ds. G. Doekes. Bij aankomst bleek er een afvalcontainer in brand te staan.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak van de containerbrand is niet bekend.

DINSDAG 04|08

VINKENBUURT - Op dinsdagmiddag 4 augustus is er rond 17:15 uur een brandje ontstaan onder de motorkap van een tractor in een weiland aan de Bijkersweg bij Vinkenbuurt.

 

Het landbouwvoertuig was aan het maaien toen er iets begon te branden onder de motorkap. De brandweer werd gebeld en de boer deed een eerste bluspoging. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft het brandje verder afgeblust. Men wist te voorkomen dat de trekker in vlammen opging.

 

De schade aan de trekker bleef relatief beperkt. Hoe het brandje kon ontstaan, is niet bekend.

...

DINSDAG 04|08

WIJHE - Op de Rijksstraatweg (N337) bij Herxen, tussen Wijhe en Zwolle, zijn dinsdagmiddag 4 augustus twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval.

 

Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto's hard met elkaar in aanrijding. Omdat het ongeval er in eerste instantie ernstig uitzag, landde er ook een traumahelikopter. Ook de brandweer van Zwolle en Wijhe rukten met diverse voertuigen uit.

 

In totaal waren er vier inzittenden. Twee van hen raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De anderen bleven ongedeerd. De politie deed ...

DINSDAG 07|07

Sinds 1 juli is 113 Zelfmoordpreventie bereikbaar via het telefoonnummer 113. Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft zich hard gemaakt voor het beschikbaar stellen van dit telefoonnummer, zodat mensen met suïcidale gedachten beter de weg kunnen vinden naar de hulp van 113 Zelfmoordpreventie. Omdat het telefoonnummer 113 momenteel niet gratis bereikbaar is en 113 op de factuur van bellers ervan verschijnt, is de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie vanaf nu ook bereikbaar op het gratis nummer 0800-0113, bellen naar dit nummer verschijnt anoniem op de factuur. Om te zorgen dat de hulplijn ...

ZONDAG 05|07

OMMEN - Tijdens het weekend vonden er 2 woninginbraken plaats in Ommen. Een woning aan de Schammelte werd door de dader(s) bezocht tussen vrijdag 3/7 23.00 uur en zaterdag 4/7 06.15 uur.


De andere inbraak vond plaats in een woning in de Windestraat in Ommen, op zaterdag 4/7 tussen 10.00 uur en 23.55 uur. Indien u info heeft of andere relevante informatie, bel daarvoor naar 09008844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  7091
3%
  gelijk aan overig verkeer

10%
  maximaal 40 kilometer harder

88%
  geen limiet

HARDENBERG 24Webvertising