Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:14:37 Bon-11 Dier Te Water N377 - Coevorderweg Slagharen 042338 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Slagharen) (Kazernecode)...
maandag 26 oktober 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 25|10

WESTERHAAR - Aan het einde van de zondagmiddag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een brandmelding aan de Hoofdweg in Westerhaar. Hier bleek een auto in brand zijn geraakt tijdens het rijden.

 

De bestuurder kon de auto nog net op een parkeerplaats langs de weg zetten. De inzittenden konden tijdig de auto verlaten. De brandweer heeft de auto geblust. De weg werd aan de ene kant afgezet door de politie terwijl een beveiligingsbedrijf de andere zijde het verkeer tegen hield. De auto is geheel uitgebrand en dient te worden afgesleept door een berger.

1/1

VRIJDAG 23|10

OMMEN - De politie heeft een 18-jarige man uit Ommen aangehouden na de vondst van 57 kilo illegaal vuurwerk in een woning. Ook werden er onder meer balletjespistolen, een luchtdrukpistool en een busje pepperspray aangetroffen.

 

Vuurwerkoverlast
Dinsdag 20 oktober werd er bij een controle illegaal vuurwerk aangetroffen in het voertuig van de verdachte. Onder meer cobra's; vuurwerk met de kracht van een handgranaat. Na de aanhouding werd de woning van de verdachte doorzocht waar 57 kilo illegaal vuurwerk en de wapens werden aangetroffen. De 18-jarige man is verhoord en op vrije ...

VRIJDAG 23|10

BEERZERVELD - Op kruising Kloosterdijk met de Kanaalweg-Oost in Beerzerverld heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. De wielrenster kwam met een flinke snelheid van links de kruising oprijden. De automobilist, die voorrang had, kon helaas niet meer op tijd stoppen met een aanrijding tot gevolg. De fietsster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg.

 

De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeval. De brugwachter verleende eerste hulp. Een plezierboot die voor de brug lag moest hierdoor wachten tot de ...

1/1

DONDERDAG 22|10

NEDERLAND - Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 23 oktober 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van een recente vondst van zes dode knobbelzwanen in Kockengen (Utrecht) waarvan na een test bij twee kadavers vogelgriep is vastgesteld van een hoogpathogene variant (HPAI van het serotype H5N8). Inmiddels wordt ook een dode smient uit dezelfde omgeving getest voor vogelgriep. Nader onderzoek moet nog aantonen of dit ook HPAI H5N8 of een ander ...

DONDERDAG 22|10

MARIËNBERG - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een brand in een carport aan de Stationsweg in Mariënberg. Ter plaatse bleek er door onbekende redenen brand te zijn ontstaan in het dak van een carbort.

 

De bewoner was al begonnen met blussen tijdens het aanrijden van de brandweer en heeft hiermee erger voorkomen. De brandweer heeft een stuk van de carport los moeten breken om de brand volledig te blussen. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

DONDERDAG 08|10

OMMEN - Afgelopen nacht vonden er bij twee bedrijven aan de Balkerweg in Ommen (nabij het Balkerviaduct) inbraken plaats. Bij één van de bedrijven ontdekte de eigenaar omstreeks 04.00 uur onraad en heeft de daders kunnen storen die vervolgens op de vlucht sloegen.


Mocht u getuigen zijn geweest of relevante informatie hebben, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

MAANDAG 05|10

NEDERLAND - Op sociale media gaat een lijst rond met nieuwe besluiten coronamaatregelen. Dit is onjuiste informatie. Het is te betreuren dat mensen via deze wijze nepnieuws verspreiden en onrust veroorzaken.

 

Alle actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op deze website.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  147
32%
  Oneens

68%
  Eens

HARDENBERG 24Webvertising