Logo 112Vechtdal

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 24 juni 2022, 17:42

Inwoner van de gemeente Hardenberg aangehouden op verdenking van overtreding opiumwetgeving

HARDENBERG – Naar aanleiding van een anonieme tip heeft de politie de afgelopen weken onderzoek gedaan naar een mogelijke dealer. Dit onderzoek heeft er in geresulteerd dat de politie gisterenavond een 43 jarige inwoner van de gemeente Hardenberg heeft aangehouden op verdenking van overtreding van de opiumwetgeving.

De politie heeft in totaal 63 gram speed, 14 XTC pillen en 125 ml GHB in beslag genomen. Tevens heeft de politie een personenauto en twee mobiele telefoons in beslag genomen. De verdachte zit vast en zal verder gehoord worden.

Ken jij iemand die betrokken is bij de handel, productie, opslag of verspreiding van drugs? Meld dit dan bij de politie 0900-8844 of als u geheel anoniem wilt blijven via Meld misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Hardenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hardenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Hardenberg. Alle 112 alarmeringen uit Hardenberg kan je live volgen via 112 meldingen Hardenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.