Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 23 januari 2022, 17:40

Man (21) uit de gemeente Hardenberg aangehouden na mogelijke schietpartij

Laatste update: 23 jan 2022 17:40 uur

HARDENBERG / DE KRIM – Gisteravond om circa 20:00 uur kreeg de politie een melding dat er op de Kosseweg vanuit een auto geschoten zou zijn op een andere auto met daarin een man (bestuurder) en een vrouw. De bestuurder van de beschoten auto zou hieraan voorafgaand een ontmoeting hebben met iemand op het Turfstekersplein in De Krim. Dit zou zijn naar aanleiding van een ontmoeting al eerder op de avond. Daar aangekomen stopte hij echter niet maar reed hij door naar de overkant van het kanaal. Toen hij daar wegreed zou er een auto achter de auto van de bestuurder zijn aangekomen. Er volgde volgens de bestuurder een achtervolging. Vervolgens zou er vanuit de auto die hem achtervolgd had, zijn geschoten.

Het is onbekend of dit zou zijn gebeurd met een echt vuurwapen of iets wat erop lijkt. De politie trof de auto waaruit zou zijn geschoten rijdend aan op de Orionstraat. Er volgde een uitpraatprocedure en de politie hield een 21-jarige man uit de gemeente Hardenberg aan.

De politie is op zoek naar getuigen. Het gaat dan met name om wat er is gebeurd op het Turfstekersplein tussen 19:30 en 20:00 uur en het incident aan de Kosseweg rond 20:00 uur. Heeft u iets gezien of beschikt u over beelden of andere informatie die de politie in deze zaak kan helpen? Bel dan met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons