Logo 112Vechtdal

Redactie inbraak 0 reactie(s) di 08 februari 2022, 17:38

Meerdere aangiftes van inbraken in bedrijfswagens na verdachte situatie in Kloosterhaar

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:38 uur
KLOOSTERHAAR – Op zondag 6 februari, omstreeks 01.20 uur werd een man aangehouden naar aanleiding van een verdachte situatie op de Duijtschstraat in Kloosterhaar, waarbij 2 mannen in een kleine donkere personenauto werden gezien. Een van de mannen werd aangehouden en bleek in het bezit te zijn van inbrekerswerktuigen, de andere kon ontkomen.

De dagen na die aanhouding werden bij de politie meerdere aangiftes gedaan van inbraken in bedrijfswagens. Deze bedrijfswagens stonden aan de Kleinhaar en de Fredriksstraat In Kloosterhaar.

De politie onderzoekt het verband tussen de aanhouding van die genoemde man en de gepleegde inbraken.

  • Wie heeft in de avond van 5 februari, de nacht van 6 februari, maar ook mogelijk nog de avond/nacht daarna verdachte personen of voertuigen gezien?
  • Wie heeft in de omgeving Kleinhaar / Fredriksstraat, maar ook de route naar de Verlengde Broekdijk (waar de man werd aangehouden) camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen?

Heeft u informatie, de politie hoort het graag. Bel 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem. Bel dan 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.