Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 augustus 2021, 14:11

Onderzoek in en rondom de bossen bij De Oldemeijer in Rheeze na mishandeling

Laatst bijgewerkt: dinsdag 15:13 uur
RHEEZE – Maandagavond 23 augustus heeft er een mishandeling plaatsgevonden in de bossen rondom De Oldemeijer in Rheeze. Een 33-jarige man uit Oldenzaal meldde zich rond middernacht bij een camping in Rheeze. Hij was gewond en zei dat hij in de uren daarvoor zou zijn mishandeld en zou zijn achtergelaten in het bosperceel in de omgeving.

Mensen die maandag aan het einde van de middag of ’s avonds iets opvallends hebben gezien in Rheeze, Oud-Bergentheim en omgeving, wordt gevraagd om zich te melden. Alle informatie, hoe klein ook, kan het onderzoek helpen. Tippen kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.

Onderzoek
Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en waarom de man is mishandeld. Onderzoek zal daarover meer duidelijkheid moeten gaan geven. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

De politie hecht eraan te melden dat deze zaak geen verband houdt met eerdere zedenincidenten in Rheeze, waarvoor aandacht is gevraagd.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.