Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:38:48 Ambu 17148 Oostplein 3061CH Rotterdam Rottdm Bon 44325 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-148
woensdag 08 april 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 07|04

OMMEN - De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandje in een bos naast de Varsenerdijk (N340) ten westen van Ommen. De hulpdiensten werden rond kwart voor één opgeroepen nadat een voorbijganger de brand ontdekte en meldde. Een medewerker van staatbosbeheer deed voordat de brandweer arriveerde een bluspoging met een handblusser. Al snel daarna kwam het Ommer brandweerkorps met drie voertuigen ter plaatse op de Hessenweg; de parallelweg naast de Varsenerdijk (N340).

 

Het brandje woedde daar op de rand van het bos net ten westen van de kruising met de Varsenerweg/Hessenweg ...

GISTEREN 07|04

HARDENBERG - Twee treinen op de lijn Almelo-Hardenberg zijn de afgelopen nachten in Marienberg beklad met verf. De treinen die 's nachts gestald staan ter hoogte van Marienberg zijn over de lengte van de gehele trein beklad met verf.

 

Van de daders ontbreekt elk spoor en is Arriva bezig met onderzoek om de daders te traceren. Ook zal er aangifte gedaan worden bij de politie. Men vraagt dan ook of er getuigen zijn die wat opgemerkt hebben de afgelopen nachten rondom het station in Marienberg. De schade is aanzienlijk nu de treinen met roze verf bespoten en geverft zijn. De treinen ...

MAANDAG 06|04

HARDENBERG - De bewoonster van een woning aan de Ereprijs besloot maandagmiddag het onkruid van haar oprit weg te branden. Terwijl de vrouw hier mee bezig was vatten de coniferen naast de oprit vlam en deze sloeg over naar de hele voortuin en tegen de dakgoot op.

 

Zij begon de brand zelf te blussen samen met de buren, om te voorkomen dat de brand zich zou verspreiden naar de woning. Ondertussen kwam de brandweer ter plaatse en kon de tuin gecontroleerd nablussen. Er raakte niemand gewond.

ZONDAG 05|04

OMMEN - Een motorrijdster is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Beerzerweg bij Ommen. Het ongeval vond rond twintig over drie plaats op de Beerzerweg tussen de Eerderveldweg en de Junnerweg. De vrouw kwam daar ten val en eindigde op het wegdek. Ze reed samen met twee collega motorrijders. Andere motorrijders en voorbijgangers stopten om eerste hulp te verlenen. Het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance verwijderde in alle voorzichtigheid haar helm. Ze werd daarna met behulp van de politie en een schepbrancard de brancard opgetild en verder gestabiliseerd. De vrouw ...

ZATERDAG 04|04

HARDENBERG - De burgemeester van Hardenberg heeft de skatebaan aan de Parkweg per direct gesloten. De regels omtrent het houden van afstand in verband met het coronavirus werden niet opgevolgd.


De politie zal optreden indien nodig.

DINSDAG 31|03

NEDERLAND - Criminelen blijven proberen om over de rug van slachtoffers geld te verdienen aan het corona-virus. De afgelopen periode zijn verschillende nep webshops ontdekt, waar je bijvoorbeeld mondmaskers kunt bestellen. De politie probeert hier bovenop te zitten.

 

Het Cyberteam onderzoekt momenteel een nep-webshop onder de naam mamex.eu. Deze webshop biedt mondmaskers aan, maar levert vervolgens niet.

 

Vragen
Weet u wie er achter mamex.eu zit of andere nep webshops? Geef dat dan door bij de tiplijn, of desnoods anoniem. Het cybercrimeteam wil van u dus concreet namen ...

MAANDAG 23|03

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Minister-president Rutte en de ministers De Jonge, Grapperhaus en Van Rijn lichtten de maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM) maandag 23 maart 2020 toe tijdens een persbijeenkomst.

 

De aangescherpte en nieuwe maatregelen zijn:

  • Blijf zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten voor werk wanneer u niet thuis kunt werken, voor boodschappen, of om voor anderen te zorgen. Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep. Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines