Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:28:00 Diepvoorde 6605GE Wijchen 48575 Prio Middel Eenheid | Ambulance 08-119 (Nijmegen)
woensdag 14 april 2021
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 13|04

SLAGHAREN - De brandweer rukte dinsdagmiddag 13 april uit voor een keukenbrand aan de Dargstraat in Slagharen. De brand was ontstaan door kortsluiting.

 

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. Nadat de brand was geblust, bleek dat de keuken flinke schade had opgelopen. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade met de bewoners af te wikkelen.

1/1

GISTEREN 13|04

DEN HAAG - Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge gaven vanavond weer een persconferentie over de coronamaatregelen.

 

Volgens Rutte is het waar dat het kabinet vorige week hoopten de eerste stappen op 21 april gezet konden worden. Het is ongelukkig dat die datum voortijdig naar buiten kwam en een eigen leven ging leiden. 21 april komt gewoon te vroeg. Ze bekijken het per week. Volgende week dinsdag beslist het kabinet of 28 april iets mogelijk is. Wel gaat de buitenschoolse opvang vanaf 19 april weer open, maar dat is het voor ...

GISTEREN 13|04

SIBCULO - In Sibculo zijn dinsdagmiddag 13 april twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising Boerendijk met de Kloosterstraat. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

 

Beide auto's zijn met flinke schade afgesleept door een bergingsbedrijf. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

1/1

ZONDAG 11|04

RHEEZERVEEN - Zaterdagavond 10 april rond 22.00 uur kreeg de politie een melding van geluidsoverlast. Er zou mogelijk een feest aan de gang zijn bij een woning aan de Rheezerveenseweg in Rheezerveen.

 

Toen agenten bij de woning aankwamen zagen ze naast een woning een flinke partytent en hoorden harde muziek. De agenten hebben het "FEEST" beëindigd. De organisator kreeg een proces-verbaal voor geluidsoverlast. De 51 bezoekers kregen een boete voor het overtreden van de avondklok. De bezoekers waren overwegend twintigers.

1/1

ZATERDAG 10|04

VECHTDAL - Ondernemers, bedrijven en boeren krijgen steun in hun verzet tegen criminelen die zaken met hen willen doen. De gemeenten Dalfsen, Ommen en Hardenberg waren al gestart met het project Veilig buitengebied. Het politieteam in Vechtdal sluit daar vanaf vrijdag 9 april op aan met het project Stuwdam. Centrale doelstelling: de bedrijven bewust maken van risico's en signalen die wijzen op criminele intenties van potentiële zakenpartners en een betere informatiepositie van de overheid. Op deze manier kunnen we samen optreden tegen ondermijnende criminaliteit, de gezamenlijke ...

DONDERDAG 08|04

NEDERLAND - Mensen vanaf 60 jaar, geboren in 1960 of eerder, kunnen veilig een prik met AstraZeneca blijven krijgen. Mensen onder de 60 jaar ontvangen een ander vaccin. Minister Hugo de Jonge (VWS) volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad. Die stelt dat het risico op gezondheidsschade als gevolg van COVID-19 bij 60-plussers vele malen groter is dan het risico op de zeer zeldzame gemelde bijwerking van ernstige trombose met een laag aantal bloedplaatjes. Ook worden de bijwerkingen tot op heden vooral gezien bij mensen onder de 60 jaar. Vorige week vrijdagmiddag legde de minister ...

WOENSDAG 07|04

NEDERLAND - Het hoge aantal gevaccineerde bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg maakt voorzichtige versoepelingen mogelijk. Als op een locatie genoeg mensen twee keer zijn gevaccineerd is een ruimere bezoekregeling mogelijk, kan de groepsgrootte voor activiteiten omhoog en kunnen meer vrijwilligers en kappers en andere contactberoepen weer aan de slag. Hiermee volgt het kabinet het advies op van het OMT.

 

Verantwoord versoepelen
Het vaccineren van de bewoners van verpleeghuizen en instellingen voor gehandicaptenzorg is op veel locaties grotendeels afgerond ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines