Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:07:19 5041JS : Herdgang Den Berlagehof Herdgang Den Tilburg 41536 Prio Middel Eenheid | Ambulance 20-149 (Waalwijk)
zondag 19 mei 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|05

BALKBRUG - Op zondag 19 mei zijn brandweer en politie omstreeks 14:30 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de N48 tussen Balkbrug en Ommen.

 

Een busje met daarachter een caravan kreeg pech. Een rem van de caravan liep aan waardoor het verhit raakte en nog net geen brand veroorzaakte. De caravan kon door de eigenaar worden losgekoppeld waarna men 112 belde. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de rem gekoeld met water. Hierna is de combinatie via een toegangsweg voor de hulpdiensten naar de parallelweg gebracht. Aldaar zal de caravan worden opgehaald door een ...

GISTEREN 18|05

ZWOLLE - Aan de Moerbeistraat in Zwolle zijn zaterdagavond 18 mei twee gewonden gevallen nadat een barbecue bij een woning verkeerd werd aangestoken, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio.

 

Beide slachtoffers zijn met flinke brandwonden per ambulance met spoed naar het Isala ziekenhuis in Zwolle gebracht. Over hun toestand is momenteel nog niets bekend. Er heeft niet echt wat gebrand. De brandweer kwam ter plaatse voor een nacontrole.

GISTEREN 18|05

APELDOORN - Zaterdag 18 mei streden 24 ploegen van jeugdkorpsen uit het hele land in Apeldoorn om de felbegeerde plaatsen in de halve finale op 22 juni in Wageningen.


Zowel Aspiranten hoge druk als Aspiranten lage druk lieten deze dag zien wat zij de afgelopen jaren geleerd hebben bij de jeugdbrandweer.

 

Deelnemende ploegen Aspiranten lage druk waren Veenendaal, Zeewolde, Neder-Betuwe, Dalfsen, Huizen, Breukelen, Enkhuizen, IJsselstijn, Coevorden, Zaanstad, Rijsenhout en Franeker. De eerste 3 plaatsen zich voor de halve finale op 22 juni in ...

VRIJDAG 17|05

DE KRIM - Twee auto's zijn vrijdagochtend 17 mei op de kruising van de Kikkertsveldweg en de Drentseweg tussen De Krim en Elim met elkaar in botsing gekomen. Daarbij is een inzittende gewond geraakt.

 

Volgens ooggetuigen was een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. De politie doet onderzoek naar de ware toedracht. Beide voertuigen zijn weggesleept.

VRIJDAG 17|05

DALFSEN - Twee motorrijders zijn vrijdagmiddag kort voor één uur onzacht met elkaar in aanraking gekomen in het buitengebied van Dalfsen.

 

Een handjevol BMW 'allroad' motoren reed vanaf de parallelweg van de Varsenerdijk (N340) de Hekmansweg in. Zo'n vijftig meter de weg in botste één van de motorrijders met een lage snelheid achter op een voorganger die stil stond.

 

De ambulancedienst en politie kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. De motorrijders die met elkaar in botsing kwamen zijn kort op de plaats van het ongeval behandeld door het ...

WOENSDAG 17|04

ZWOLLE - Woensdagochtend is een 57-jarige man uit Wolvega overleden nadat hij met zijn auto te water raakte op de Schuttevaerkade.

 

Even na 04:30 uur kwam de melding binnen van een voertuig dat ter water was geraakt. De bestuurder raakte door onbekende redenen ter hoogte van de kruising met de Pannenkoekendijk te water.

 

Duikers van de brandweer haalden het slachtoffer uit de auto, waarna op de kant een reanimatie werd gestart. De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar hij overleed. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse team) van de politie heeft onderzoek ...

MAANDAG 15|04

ZWOLLE - De recherche hield op woensdag 10 april een 26-jarige man uit Zwolle buiten heterdaad aan op verdenking van betrokkenheid bij een tweetal branden eind maart in Zwolle.

 

Op 29 maart raakte de gevel van een woning aan de Berkumstraat door brand beschadigd. Op 30 maart vatte de gevel van een woning aan de Alm vlam. Bij het incident aan de Alm zagen getuigen de dader een brandbom in de richting van de woning gooien waarna hij op de vlucht sloeg. Enkele getuigen zetten de achtervolging in, waarna de dader een brandbom in hun richting gooide. Niemand raakte gewond bij de ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand