Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:25:55 Halsteren Rit: 7040 (directe Inzet: Ja) Eh: 20101 Prio Middel Eenheid | Ambulance 20-101 (Bergen op Zoom)
donderdag 23 januari 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|01

OMMEN - Een fietser is woensdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Balkerweg. De jonge man op een elektrische fiets werd daar rond twintig over acht aangereden door een bus.

 

De bus van een leerwerkcentrum uit Dalfsen kwam vanaf de afrit van de N48, en sloeg linksaf richting Ommen. De chauffeur zag de fietser op het fietspad daarbij vermoedelijk over het hoofd, en een aanrijding volgde. Volgens getuigen kroop de jongen na het ongeval zelf van de weg af. Volgens deze zelfde getuigen zou de jongen zijn overreden door de bus, maar dit kan de politie ter plaatse niet ...

MAANDAG 20|01

DALFSEN - De hulpdiensten zijn maandag 20 januari uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Heideanjer in Dalfsen. De brandweer is met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse gekomen.

 

Bij de brand in de schoorsteen kwam flink wat rook vrij. De schoorsteen was onlangs nog geveegd. De straat was vanwege de brandweerinzet afgesloten. De bewoner van de woning heeft een stookverbod gekregen totdat het schoorsteenkanaal geïnspecteerd wordt.

ZATERDAG 18|01

HAAKSBERGEN - Op zaterdag 18 januari is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Mozartstraat in Haaksbergen. Door een onbekende oorzaak is er brand uitgebroken in een woning.

 

De zolder van de woning staat in brand. Het betreft een uitslaande brand in een rijtjeswoning. De brand werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Er wordt alles gedaan om overslag naar naastgelegen woningen te voorkomen. De bewoners van de woning hebben zichzelf op tijd in veiligheid kunnen brengen.

1/1

VRIJDAG 17|01

ARNHEM - Het cybercrimeteam Oost-Nederland heeft in nauwe samenwerking met het team digitale ondersteuning Oost-Nederland op woensdag 15 januari een 22-jarige inwoner aangehouden op verdenking van het online aanbieden van omstreeks 12 miljard inlognamen en gestolen wachtwoorden. Gebruikers konden deze tegen betaling inzien en downloaden. Het betreft een samenwerking tussen de National Crime Agency (Verenigd Koninkrijk), de FBI, het Bundeskriminalamt en de Nederlandse politie.


De politie werd getipt door de National Crime Agency. Op grond daarvan is door het cybercrimeteam van de politie ...

MAANDAG 13|01

DALFSEN - Bij de overweg aan de Poppenallee in Dalfsen is maandag 13 januari een automobilist met zijn voertuig vanuit een flauwe bocht over de kop geslagen en op de kop op het spoor tot stilstand gekomen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

 

De inzittende van het voertuig kon zelfstandig de auto verlaten. Het treinverkeer tussen Zwolle en Dalfsen ligt op dit moment stil.

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

MAANDAG 13|01

DE KRIM - Afgelopen zondag 12 januari is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hoofdweg in de Krim. De bewoners gingen die middag omstreeks 15.30 uur weg en toen ze die avond rond 21.20 uur weer thuis kwamen ontdekten ze de inbraak.


Een raam aan de zijkant van de woning was geforceerd en de woning was doorzocht. Politie heeft buurtonderzoek en sporenonderzoek gedaan.


Heeft u afgelopen zondag verdachte personen en/of auto's gezien in de omgeving? Of heeft u andere informatie die mogelijk interessant kan zijn voor het onderzoek, dan hoort de politie dat graag via 0900-8844. ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines