Laatste alarmering:
Datum 17|12 Tijd 16:16:38 Bon-inci-08 Hv Stank/hinder (gaslucht) Klaproosstraat Ommen 042241 Prio Middel Eenheid | Btandweer Ommen (Blusploeg 1) IJsselland
woensdag 19 december 2018

MAANDAG 06|11

Gewonde en forse schade na aanrijding op kruising in Ommen

Verkeer dat vanaf de Slagenweg wilde afslaan naar de Vermeerstraat was tijdens de nasleep van het ongeval tijdelijk gestremd

OMMEN - Maandagochtend 6 november heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Slagenweg ter hoogte van de Vermeerstraat in Ommen. Na een vermoedelijke voorrangsfout kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Volgens een omstander kwam de zwarte personenauto vanaf de Eskampweg en werd deze het oversteken van de Slagenweg naar de Vermeerstraat geschept door de witte personenauto.

 

Één van de betrokken voertuigen eindigde na de aanrijding tegen een verkeerszuil met bord en kwam vlak voor een lantaarnpaal tot stilstand. De inzittende van de witte Seat personenauto is na controle door het ter plaatse gekomen ambulance personeel per ambulance afgevoerd met klachten over nekletsel. De mannelijke bestuurder van de zwarte Volkswagen personenauto kwam met de schrik vrij bij het ongeval.

 

Verkeer dat vanaf de Slagenweg wilde afslaan naar de Vermeerstraat was tijdens de nasleep van het ongeval tijdelijk gestremd. Tijdens de berging was ook het verkeer dat vanaf de Vermeerstraat kwam tijdelijk gestremd.

Locatie

Headlines