Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:55:04 Bon-inci-15 Oms Br Hotel Restaurant Paping Bv Oms 700013 Stationsweg Ommen 042241 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Ommen (Chauffeurs) IJsselland
maandag 21 januari 2019

ZONDAG 06|05

Drugs en wapens aangetroffen bij twee mannen in Dedemsvaart

Beide verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek

DEDEMSVAART - Afgelopen nacht werden 2 personen aangehouden voor drugsbezit en verboden wapen bezit. Agenten kregen een melding van mogelijk drugshandel in Dedemsvaart. De alerte melder had gezien dat de personen een behoorlijke hoeveelheid drugs bij zich hadden en waarschuwde de politie.

 

De politie is ter plaatse gegaan en troffen de 2 personen in de omgeving aan. Tijdens het onderzoek werd een hoeveelheid drugs in het voertuig en bij de verdachten aangetroffen.

 

Beide verdachten werden aangehouden. Bij 1 van de verdachten werd daarnaast een groot mes en een stalen buis aangetroffen. Beide verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek.

 

Later die nacht kregen agenten wederom een melding in Dedemsvaart. In de omgeving waar de 2 verdachten eerder waren aangehouden werd een vuurwapen aangetroffen. Dit vuurwapen werd  in beslag genomen. Uit voorlopig onderzoek bleek het te gaan op een onklaar gemaakte vuurwapen te gaan. De recherche doet onderzoek naar de herkomst van het vuurwapen en of deze mogelijk te maken heeft bij de eerdere aangehouden verdachten.

Foto's
1/1

Headlines