Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:55:04 Bon-inci-15 Oms Br Hotel Restaurant Paping Bv Oms 700013 Stationsweg Ommen 042241 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Ommen (Chauffeurs) IJsselland
maandag 21 januari 2019

DINSDAG 08|05

Politiewagen beschadigd na achtervolging in Bergentheim

De bestuurder probeerde de politie af te schudden en reed met hoge snelheid een onverharde weg op en reed vervolgens door een weiland om uiteindelijk weer op de openbare weg terecht te komen

BERGENTHEIM - Afgelopen nacht reden agenten in de omgeving van Bergentheim toen ze een personenauto zagen rijden die hun aandacht trok. Ze zagen een "bekende" achter het stuur zitten waarvan ze wisten dat hij geen geldig rijbewijs had.


Hierop kreeg de bestuurde een stopteken. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor.


De bestuurder probeerde de politie af te schudden en reed met hoge snelheid een onverharde weg op en reed vervolgens door een weiland om uiteindelijk weer op de openbare weg terecht te komen. De bestuurder stopte vlakbij zijn eigen woning en probeerde in zijn woning te komen. De agenten waren er snel bij en wisten de verdachte op de oprit aan te houden. De verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek. In de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen.


Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt voor: Rijden zonder rijbewijs, Negeren Stopteken, Rijden onder invloed van verdovende middelen, Rijden met onverzekerd en geschorst voertuig en bezit van inbrekerswerktuig.


Na de aanhouding bleek dat de dienstauto behoorlijke schade had opgelopen door achter de verdachte aan te rijden over de onverharde wegen en weiland.

Foto's
1/3

Headlines