Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:48:54 Bon-inci-01 Oms Br Buitengaats Schuttevaer Schuttevaer Dedemsvaart 042336 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Dedemsvaart) (Bevelvoeder)
dinsdag 19 februari 2019

WOENSDAG 11|07

Automobilist overleden na botsing tegen boom in Ommen

De hulpverlening was snel ter plaatse maar kon niks meer voor het slachtoffer doen

OMMEN - Woensdag 11 juli is kort na zes uur een 34-jarige man uit de gemeente Twenterand om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval in Ommen. Een automobilist die op de Beerzerweg vanaf Zeesse in de richting van Ommen reed kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg en botste op een boom. Dit gebeurde in de laatste bocht in de Beerzerweg, enkele tientallen meters verderop gaat de weg over in de Zeesserweg bij de kruising met De Schammelte.

 

Na de botsing tegen de eerste boom eindigde het voertuig met het dak tegen een andere boom op de kade van een de Oude Vechtarm. De om de boom gevouwen grijze personenauto werd ontdekt door een voorbijganger, voor zover nu bekend heeft niemand het ongeval zien gebeuren. Alle hulpdiensten kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval maar ondanks de inzet van de hulpdiensten bij de lastig te bereiken auto bleek alle hulp te laat zijn gekomen, het slachtoffer was al overleden. De hulpdiensten gaan er vooralsnog van uit dat de bestuurder de enigste inzittende van het voertuig was.

 

De Beerzerweg werd na het ongeval direct afgesloten door de politie met behulp van omstanders. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval.

Locatie