Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:48:50 Hv Voertuig Letsel Westeinde Nieuwleusen Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
donderdag 13 december 2018

WOENSDAG 03|10

Vier aanhoudingen na ontdekking hennepkwekerij in Dedemsvaart

Na een melding ontdekte de politie in een woning aan de Mr Zacharias Tijllaan in Dedemsvaart een hennepkwekerij aan met 331 plantjes

DEDEMSVAART - De politie heeft dinsdag 2 oktober in Dedemsvaart een hennepkwekerij ontdekt. De politie kwam de kwekerij op het spoor na tips over een verdachte situatie. Er zijn vier aanhoudingen verricht. Er is geen verband tussen beide kwekerijen.


Na een melding ontdekte de politie in een woning aan de Mr Zacharias Tijllaan in Dedemsvaart een hennepkwekerij aan met 331 plantjes. Vier personen, drie mannen zonder vaste woon of verblijfplaats van 30, 32 en 49 jaar en een vrouw van wie de identiteit niet bekend is, waren in de woning aanwezig en werden aangehouden.

 

Overlast en gevaar
Hennepkwekerijen gaan altijd gepaard met overlast en gevaar. In bijna alle gevallen is een illegale stroomvoorziening aangelegd, wat zeker in bebouwde gebieden tot brandgevaar kan leiden. Dit is ook de reden dat de politie waarschuwt tegen hennepkwekerijen. Heeft u een vermoeden dat ook bij in de buurt mogelijk sprake is van een hennepkwekerij? Tips zijn welkom op 0900 - 8844 of bij Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines