Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:48:50 Hv Voertuig Letsel Westeinde Nieuwleusen Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
donderdag 13 december 2018

VRIJDAG 05|10

Hardenberger (20) omgekomen bij ernstig ongeval op N36 bij Beerze

De bestuurder van de auto is bij het ongeval zwaargewond geraakt

BEERZE - Op het einde van de middag van vrijdag 5 oktober heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de N36 ter hoogte van Mariënberg. Dit gebeurde op de kruising van de N36 met de Beerzerweg, in de volksmond ook wel bekend als de kruising Marinus de Bruin. Een vrachtwagen combinatie botste op de linkerflank van een personenauto. De personenauto werd bestuurd door een 20-jarige man uit Hardenberg, hij was de enige inzittende van het voertuig. Het slachtoffer raakte bij het ongeval levensgevaarlijk gewond. Ondanks de hulpverlening door voorbijgangers en hulpverleners mocht hulp niet meer baten. De man overleed op de plaats van het ongeval.

 

Zowel de personenauto als de vrachtwagen eindige na het ongeval op de midden geleider. De vrachtwagen, van een transportbedrijf uit Heerenveen, reed op de N36 vanaf Almelo en reed richting de Witte Paal. De personenauto kwam vanuit de richting van Mariënberg en reed vanaf de Beerzerweg de kruising op. Hoe het ongeval kon gebeuren is op dit moment nog niet duidelijk. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

 

De kruising werd na het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Dit was ondanks de afzettingen niet voor iedereen duidelijk. Rijkswaterstaat meldt dat de verwachting is dat de weg rond half tien weer geopend kan worden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines