Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:48:50 Hv Voertuig Letsel Westeinde Nieuwleusen Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
donderdag 13 december 2018

DINSDAG 09|10

Dieseldief opgepakt op de Coevorderweg in Gramsbergen

De melder zag dat de persoon bezig was bij de brandstoftank van de vrachtwagen en brandstof vanuit de tank in jerrycans liet lopen

GRAMSBERGEN - Afgelopen zondagnacht kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. Een getuige zag een verdacht persoon lopen op de Coevorderweg in Gramsbergen die zich verdacht ophield bij een vrachtwagen. De melder zag dat de persoon bezig was bij de brandstoftank van de vrachtwagen en brandstof vanuit de tank in jerrycans liet lopen.

 

Agenten zijn snel ter plaatse gegaan en troffen in de omgeving een geparkeerde bestelbus aan. Bij deze auto stonden 2 gevulde jerrycans. Na enig speurwerk troffen de agenten in de directe omgeving een man aan.

 

Het was vrij snel duidelijk dat deze man betrokken was bij de diefstal van brandstof en werd hierop aangehouden. De verdachte is in het cellencomplex ingesloten en de recherche doet op dit moment onderzoek.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines