Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:15:50 Hv Voertuig Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zondag 20 januari 2019

ZATERDAG 13|10

Man gewond bij steekpartij op de Oosteinde in Vriezenveen

De politie is in kogelvrije vesten een woning ingegaan.

VRIEZENVEEN - Bij een ruzie in een woning aan het Oosteinde is  heeft zaterdagavond 13 oktober een 38-jarige man uit Vriezenveen neergestoken. De politie hield direct een bewoner van de woning aan en startte een onderzoek. Dat leidde tot de aanhouding van nog twee andere mannen die daar ook wonen.

 

Even voor 22.00 uur gingen agenten naar een melding van een vechtpartij. In de woning vonden zij een man die hevig bloedde. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In de woning waren nog vier andere mannen aanwezig.

 

De woning is direct afgesloten en de politie is een onderzoek gestart. Er werd sporenonderzoek gedaan en de mannen in de woning zijn gehoord. Op basis van dit eerste onderzoek werden kort na middernacht nog twee andere bewoners aangehouden.Het onderzoek gaat vandaag verder. Hieruit zal moeten blijken welke rol de verdachten hebben gespeeld bij het steekincident.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines