Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:15:50 Hv Voertuig Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Hoog Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
zondag 20 januari 2019

VRIJDAG 09|11

Auto knalt tegen pand van de Rabobank in Ommen

Enkele passerende fietsers kwamen met de schrik vrij

OMMEN - Flink schrikken in het centrum van Ommen vanmiddag. Een vrouw op leeftijd verloor de controle over haar auto, botste tegen een auto, en kwam hard tot stilstand tegen het Rabobankgebouw.

 

De vrouw stond geparkeerd op een van de mindervaliden parkeerplaatsen voor het bankgebouw en reed de parkeerplaats op in de richting van de JUMBO-supermarkt. Door nog onbekende oorzaak versnelde ze en botste ze tegen een geparkeerde personenauto. Na de botsing tegen de personenauto ging de grijze Peugeot hard naar rechts richting het voetgangersgebied tussen de JUMBO-supermarkt en de Rabobank. Hier botste de auto tegen het bankfiliaal, het voertuig raakte het pand op de rand van een muur en het kozijn van een groot raam.

 

De muur en het kozijn raakte fors beschadigd. De buitendienst van de gemeente Ommen is komen kijken om het ontstane gat provisorisch af te dekken. Zij zullen gaan overleggen met het beheer van de Rabobank. De vrouw bezeerde haar hand en schrok hevig maar raakte verder niet gewond. Ze is kort gecontroleerd door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance en werd opgevangen in het Rabobank filiaal.

 

Enkele jonge fietsers die in het gebied aanwezig waren kwamen even in het nauw en zijn mogelijk door de auto geraakt. Een van hen kwam lelijk ten val en is na een korte controle door ambulancepersoneel op de plaats van het voorval voor verdere controle naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

 

Ondanks de forse schade aan het bankgebouw meldt de Rabobank Vaart en Vechtstreek dat de openingstijden ongewijzigd blijven.

Reacties
veurink zegt: spacer
we wensen mevrouw dat ze er goed van af is gekomen zonder verwondingen
09-11-18 17:19
Score: 6
Harry zegt: spacer
Je mag daar trouwens niet fietsen
09-11-18 19:08
Score: 0
Jos zegt: spacer
En het personeel dat binnen aan het werk was?
10-11-18 07:39
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines