Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:48:54 Bon-inci-01 Oms Br Buitengaats Schuttevaer Schuttevaer Dedemsvaart 042336 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Dedemsvaart) (Bevelvoeder)
dinsdag 19 februari 2019

MAANDAG 19|11

Vrachtwagenchauffeur neemt verkeerde afslag en zit hele nacht vast in zand op de N34 bij Hardenberg

Maandagochtend werden chauffeur en vrachtwagen pas uit hun 'lijden' verlost, toen een kraanverhuurbedrijf uit Hardenberg de vrachtwagen verloste van de lading en vervolgens weer op de weg zette

HARDENBERG - Een hachelijke nacht voor een vrachtwagenchauffeur op de N34 bij Hardenberg. Hij kwam met zijn truck vast te zitten in het zand omdat hij wilde draaien.

 

De chauffeur stuurde zijn combinatie zondagavond richting het industrieterrein van Hardenberg. Omdat de weg was afgesloten, probeerde hij te keren ter hoogte van de oprit N34. Dat mislukte echter. De vrachtwagen kwam vast te zitten in het zand en kwam de hele nacht niet meer van z'n plek. Maandagochtend werden chauffeur en vrachtwagen pas uit hun 'lijden' verlost, toen een kraanverhuurbedrijf uit Hardenberg de vrachtwagen verloste van de lading en vervolgens weer op de weg zette.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie