Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:48:54 Bon-inci-01 Oms Br Buitengaats Schuttevaer Schuttevaer Dedemsvaart 042336 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Dedemsvaart) (Bevelvoeder)
dinsdag 19 februari 2019

MAANDAG 03|12

Man uit auto geslingerd en overleden na botsing met boom in Dalfsen

Een ambulance is nog met spoed ter plaatse gekomen maar alle hulp mocht niet meer baten

DALFSEN - In de nacht van zondag op maandag 3 december is een 28-jarige man uit Dalfsen om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de Dedemsweg tussen Nieuwleusen en Dalfsen.

 

Een automobilist reed op de Dedemsweg vanaf Nieuwleusen in de richting van Dalfsen toen hij tussen de Klaverkampsweg en de Veldhoeveweg door nog onbekende oorzaak links naast de weg kwam. De auto van de man werd door de aanrijding totaal vernield. De bestuurder werd uit de auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht.

 

Bij aankomst van hulpdiensten bleek dat hulp niet meer mocht baten. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval.

 

Brokstukken van het voertuig lagen verspreid over het wegdek en de berm. De voorbumper kwam terecht op het naastgelegen fietspad. Een automobilist die in de richting van Nieuwleusen reed kon een aantal brokstukken niet meer ontwijken. Zijn voertuig liep mogelijk lichte schade op.

 

De verkeersongevallen analyse dienst van de politie gaat onderzoek doen naar het ongeval.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie