Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:16:42 Aanrijding Letsel Maneweg Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
dinsdag 20 augustus 2019

WOENSDAG 30|01

Incident bij Multifunctional Center De Baron in Dedemsvaart

De politie doet onderzoek

DEDEMSVAART - Een jongeman met een snijwond in zijn linkerhand is op de avond van woensdag 30 januari het multifunctioneel centrum 'De Baron' in Dedemsvaart binnen komen lopen.

 

De man kwam, voor zover nu bekend, kort na negen uur het gebouw op de hoek van de Julianastraat en de Prins Bernhardstraat binnengelopen. Politiewoordvoerster Sigrid Passchier kon vanavond alleen vertellen dat een man met een lichte verwonding het gebouw binnen was komen lopen en daar is opgevangen. De politie doet onderzoek naar wat er zich precies heeft voorgevallen.

 

Kort voor tien uur kwamen de aanwezige agenten gehaast het gebouw uit en spoedde zich naar een straatje tussen de parkeerplaats achter 'de Baron' aan de Prinses Julianastraat en de Tuinstraat. Hier heeft de politie een man aangehouden. Deze man is geboeid en afgevoerd naar een arrestantencomplex. De politie onderzoekt of en hoe de man betrokken is bij het eerdergenoemde incident.

 

De jongeman die gewond het multifunctioneel centrum binnenliep is voor zover bekend op eigen gelegenheid naar een huisartsenpost gegaan om zijn verwonding te laten behandelen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines