Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:31:19 Bon-06 Dier Op Hoogte Zandspeur Nieuwleusen 042031 Prio Middel Eenheid | Brandweer Dalfsen (Nieuwleusen) (Blusploeg - TS...
vrijdag 29 mei 2020

ZATERDAG 02|03

Auto eindigt ondersteboven bij ongeval op de Varsenerdijk (N340) bij Ommen

De mannelijke bestuurder bleef wonderbaarlijk genoeg bij het ongeval ongedeerd

OMMEN - Een auto is zaterdagmiddag over de kop gevlogen bij een eenzijdig verkeersongeval op de Varsenerdijk (N340) bij Ommen. Het ging kort voor half drie mis vlak voor de stoplichten bij de viaduct van de N48. De bestuurder van een Mini die in de richting van Ommen reed kwam door een nog onbekende oorzaak naast het wegdek. Een vermoedelijke corrigeer poging slaagde niet, waarna het voertuig in een slip raakte, de wielen grip kregen op de zachte berm, en het voertuig over de kop sloeg.

 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, maar de bestuurder, en tevens enigste inzittende, bleek niet bekneld te zitten. De mannelijke automobilist is kort gecontroleerd door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance, maar bleef ongedeerd. De brandweer restte alleen nog het veiligstellen van het voertuig, en het zich ontfermen over de lekkende vloeistoffen.

 

De net tien jaar oude Mini raakte een snelheidsindicator paal die naast het wegdek stond, en een bord dat naar de verderop gelegen carpool plaats verwijst. Het voertuig is door een berger, met wat hulp van de brandweerlieden, weer op de wielen gezet en afgevoerd. Tijdens de nasleep van het ongeval was de rijbaan richting Ommen afgesloten. De politie begeleide het verkeer vanaf Dalfsen voorbij het ongeval, het verkeer in die richting kon via de parallelweg passeren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines