Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:25:42 Bon-06 Br Wegvervoer N48,9 Balkbrug 042335 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Balkbrug) (Blusploeg - TS...
zondag 19 mei 2019

MAANDAG 04|03

Auto botst tegen boom op de Dommelerdijk in Dalfsen

Het slachtoffer kon met wat hulp zelf uit de auto komen

DALFSEN - Een automobilist is maandagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval tussen Oudleusen en Nieuwleusen. Het ging kort na zes uur mis op de Dommelerdijk, toen de bestuurder van een personenauto vanaf Nieuwleusen in de richting van Oudleusen reed. De automobilist kwam vlak voor het Schapendrift door een nog onbekende oorzaak naast de weg, en botste op een boom links van de weg. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval.

 

De bestuurder bleek niet bekneld te zitten, en kon met wat hulp zelf uit het zwaar beschadigde voertuig stappen. De brandweerlieden hebben het voertuig veiliggesteld, en zich ontfermt over de weglekkende vloeistoffen. De mannelijke bestuurder, en tevens de enigste inzittende, is na ter plaatse te zijn behandeld in een ambulance met spoed per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Wat de aard en de ernst van zijn letsels zijn is op dit moment nog niet bekend.

 

De Dommelerdijk is tijdens de nasleep van het ongeval tussen de kruising met de Kampendwarsweg en de Schapendrift afgesloten geweest. Een deel van de brokstukken van het voertuig kwamen op het naastgelegen fietspad terecht, waar op dat moment gelukkig niemand fietste. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie