Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:39:36 Aanrijding Letsel Roode Hert Het Hotel Restaurant N340 - Hessenweg Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
dinsdag 21 januari 2020
 

ZONDAG 24|03

Motorrijder ongedeerd na forse botsing in Ommerkanaal

OMMERKANAAL - Een motorrijder is zondagavond ongedeerd gebleven na een botsing met een auto in Ommerkanaal. Het ging kort na half zeven mis op de Ommerkanaal-Oost net buiten de bebouwde kom van Ommerkanaal. De personenauto kwam vanaf een erf de Ommerkanaal-Oost opgereden in de richting van Ommerkanaal. Een motorrijder die uit die richting kwam werd daarbij over het hoofd gezien, en een aanrijding volgde.

 

De motorrijder botste op de linker voorhoek van de auto, en vloog hier overheen. De man is gecontroleerd in een met spoed ter plaatse gekomen ambulance, maar hoefde uit eindelijk niet te worden vervoerd naar een ziekenhuis. Op zich wonderbaarlijk gezien de schade aan zowel de motor als de personenauto. De motorrijder droeg een volledig motorpak, wat daar ongetwijfeld aan heeft bijgedragen.

 

De Ommerkanaal-Oost was tijdens de nasleep van het ongeval afgesloten voor al het verkeer. Dit verkeer kon omrijden via het Ommerkanaal en Ommerkanaal-West. Beide zwaar beschadigde voertuigen zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines