Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:39:36 Aanrijding Letsel Roode Hert Het Hotel Restaurant N340 - Hessenweg Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
dinsdag 21 januari 2020
 

MAANDAG 15|04

Zwollenaar opgepakt in onderzoek naar brandstichtingen

Bij het incident aan de Alm zagen getuigen de dader een brandbom in de richting van de woning gooien waarna hij op de vlucht sloeg

ZWOLLE - De recherche hield op woensdag 10 april een 26-jarige man uit Zwolle buiten heterdaad aan op verdenking van betrokkenheid bij een tweetal branden eind maart in Zwolle.

 

Op 29 maart raakte de gevel van een woning aan de Berkumstraat door brand beschadigd. Op 30 maart vatte de gevel van een woning aan de Alm vlam. Bij het incident aan de Alm zagen getuigen de dader een brandbom in de richting van de woning gooien waarna hij op de vlucht sloeg. Enkele getuigen zetten de achtervolging in, waarna de dader een brandbom in hun richting gooide. Niemand raakte gewond bij de incidenten.

 

Uit het rechercheonderzoek bleek al snel dat er mogelijk een verband was tussen beide incidenten. De Zwollenaar is ingesloten voor verhoor.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines