Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:26:48 (dia: ) 5504MC : Beerze Veldhoven Obj: Woonwagencentrum Woonwagencentrum Rit: 56915 Prio Middel Eenheid | Ambulance 22-106 (RAV Brabant-Zuidoost)
donderdag 28 mei 2020

VRIJDAG 19|04

Ravage na ongeval in op Esweg in Den Ham

Volgens omstanders is de vrouw mogelijk onwel geworden, en daardoor de controle over het voertuig verloren

DEN HAM - Veel schade vanmiddag bij een ongeval in Den Ham. Het ging rond kwart voor vier mis op de Esweg, op de oostelijke rand van de woonwijk Broekmaten. Een vrouw reed in een zwarte Volkswagen in noordelijke richting, toen het ter hoogte van de kruising met de Magelerweg mis ging. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, volgens omstanders is de vrouw mogelijk onwel geworden, en daardoor de controle over het voertuig verloren.

 

De Volkswagen Tiguan schampte licht een busje van supermarkt Coop, en reed daarna een lantaarnpaal voor Bakkerij Jansen uit de grond. Daarna werd een geparkeerde Toyota, van een personeelslid van Bakkerij Jansen, geramd. Deze auto werd een naastgelegen tuin in gelanceerd, en raakte daarbij een vlaggenmast alvorens tot stilstand te komen boven op een bankje. De Volkswagen ging vervolgens verder door dezelfde voortuin, en werd uit eindelijk een halt toe geroepen door een poer midden in de inrit van de woning. De wagen eindigde boven op de gemetselde poer en raakte fors beschadigd.

 

Het personeel van een met spoed ter plaatse gekomen ambulance heeft de vrouwelijke bestuurder controleert, maar voor zover bij de politie ter plaatse bekend was is de vrouw niet naar een ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft met een kraan de Volkswagen van de poer getild, en de Toyota uit de voortuin getrokken. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de Esweg tijdelijk voor al het verkeer afgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines