Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:31:19 Bon-06 Dier Op Hoogte Zandspeur Nieuwleusen 042031 Prio Middel Eenheid | Brandweer Dalfsen (Nieuwleusen) (Blusploeg - TS...
vrijdag 29 mei 2020

MAANDAG 22|04

Camper botst tegen kerende personenauto op de N347 in Lemele

Voorbijgangers stopten en verleenden hulp

LEMELE - Een keeractie op de Lemelerweg (N347) in Lemele eindigde maandagmorgen in een ongeluk. De bestuurder van een personenauto die in de richting van Lemele reed wilde kort na elf uur vanmorgen keren ter hoogte van camping de Jonge Butink, iets wat gezien de doorgetrokken strepen daar niet is toegestaan. De kerende automobilist zag bij de keeractie een achteropkomend busje over het hoofd. De bestuurder van deze camper bus kon de kerende personenauto niet ontwijken, en botste op de linker voorzijde. Beide voertuigen kwamen daarna tot stilstand in een droge sloot naast de weg. De camper bus eindigde daar met het rechter achterwiel bovenop de voorkant van de Peugeot.

 

Voorbijgangers stopten en verleenden hulp. Twee ambulances kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. De inzittenden van de personenauto zijn een korte tijd gecontroleerd door het personeel van de ambulances, maar hoefden uit eindelijk niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Ook de inzittenden van de camper bus, die een Duits kenteken heeft, bleven ongedeerd.

 

In de camper zaten een man, vrouw en twee jonge kinderen. De jongens mochten de nieuwe Mercedes politieauto eens even goed inspecteren, en beiden kregen van een ambulance broeder een traumabeertje. Een bergingsbedrijf zal de zwaar beschadigde voertuigen afvoeren. Tijdens de berging van de voertuigen was de hoofdrijbaan tijdelijk voor al het verkeer afgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines