Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:31:19 Bon-06 Dier Op Hoogte Zandspeur Nieuwleusen 042031 Prio Middel Eenheid | Brandweer Dalfsen (Nieuwleusen) (Blusploeg - TS...
vrijdag 29 mei 2020

WOENSDAG 24|04

Wielrenner gewond bij aanrijding in het buurtschap Witharen

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en nam de zorg over omstanders

WITHAREN - Een wielrenner is kort voor het middaguur gewond geraakt bij een ongeval net ten noorden van het buurtschap Witharen. De wielrenner reed op het fietspad naast de Balkerweg vanaf Balkbrug in de richting van Witharen. Bij de kruising met de Maatschappijwijk zag een automobiliste die vanaf die weg de Balkerweg op wou rijden de fietser over het hoofd. De wielrenner kon de grijze Suzuki niet meer ontwijken en botste op de zijkant; de mannelijke fietser kwam hierna ten val.

 

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en nam de zorg over omstanders. Na kort in de ambulance te zijn behandeld is de fietser naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De Merida racefiets raakte op het oog licht beschadigd en is veilig gestald bij omwonenden. De automobiliste kon haar auto veilig parkeren aan de zijde van de weg, en bleef zelf ongedeerd. De Swift liep lichte schade op maar kon verder. Tijdens de hulpverlening was de Balkerweg tijdelijk voor al het verkeer afgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines