Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 08:32:56 Aanrijding Letsel Meeleweg Ebbenweg Nieuwleusen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
vrijdag 28 februari 2020

 

MAANDAG 17|06

Busje op zijn kant na aanrijding in Arriën

De brandweer heeft de mannelijke bestuurder van de bestelbus bevrijd door de voorruit van de bus deels te verwijderen

ARRIËN - n het buurtschap Arriën in de gemeente Ommen zijn vanochtend een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond kort voor half tien plaats op de kruising van de Schapendijk en de Dwarsweg.

 

Voor zover duidelijk reed een zwarte personenauto op de Schapendijk richting de N36 toen op de kruising met de Dwarsweg een witte bestelbus vanaf links kwam. De auto botste tegen de bestelbus, die daarna kantelde, tolde, en een lantaarnpaal en klein boompje velde. Het lijkt erop dat er sprake is geweest van een voorrangsfout. De Verkeersongevallenanalyse dienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

 

De brandweer heeft de mannelijke bestuurder van de bestelbus bevrijd door de voorruit van de bus deels te verwijderen. Na kort ter plaatse te zijn behandeld is hij per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De bestuurster van de zwarte personenauto is later ook per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen zijn fors beschadigd geraakt, en zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie