Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:52:59 Bon-06 Hv Stormschade Sps Systemen En Projecten Hessenweg West Ommen 042330 Prio Laag Eenheid | Btandweer Ommen (Bevelvoerders) IJsselland
vrijdag 28 februari 2020

 

MAANDAG 19|08

Sibculoër (31) ernstig gewond na ongeval met quad in woonwijk Kloosterhaar

Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Kloosterhaar gekomen, en lande nabij de Groenedijk

KLOOSTERHAAR - Een 31-jarige man uit Sibculo is op de middag van maandag 19 augustus ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Kloosterhaar.

 

Het ging kort voor half twee vanmiddag mis ter hoogte van de kruising van de Kerkstraat en de Schoolstraat. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens omstanders reed de man op een kleine quad waar aan werd geknutseld, en vloog hij uit de bocht. Volgens deze omstanders zou hij met zijn hoofd op een stoeprand terecht zijn gekomen, en geen helm hebben gedragen. Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Kloosterhaar gekomen, en lande nabij de Groenedijk.

 

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De trauma arts reed mee in de ambulance. De Verkeersongevallenanalyse dienst van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie