Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:23:50 Aanrijding Letsel Witte De Withstraat Hardenberg Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
vrijdag 20 september 2019

DINSDAG 20|08

Sibculoër (31) overleden na ongeval met quad in woonwijk Kloosterhaar

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle vervoerd, maar is later aan zijn verwondingen overleden

KLOOSTERHAAR - Een 31-jarige man uit Sibculo is op de middag van maandag 19 augustus ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Kloosterhaar. Het ging kort voor half twee vanmiddag mis ter hoogte van de kruising van de Kerkstraat en de Schoolstraat. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

 

Volgens omstanders reed de man op een kleine quad waar aan werd geknutseld, en vloog hij uit de bocht. Volgens deze omstanders zou hij met zijn hoofd op een stoeprand terecht zijn gekomen, en geen helm hebben gedragen.

 

Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Kloosterhaar gekomen, en landde nabij de Groenedijk. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Isala ziekenhuis in Zwolle vervoerd, maar is later aan zijn verwondingen overleden. De Verkeersongevallenanalyse dienst van de politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het ongeval maar kon geen eenduidige oorzaak vaststellen. Er wordt uitgegaan van een noodlottig ongeval.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines