Laatste alarmering:
Datum 04|08 Tijd 20:40:00 Bon-01 Br Container Basisschool Ds. G. Doekes Frits De Zwerverlaan Hardenberg... Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Blusploeg 1) IJsselland
donderdag 06 augustus 2020

DONDERDAG 22|08

Motor met zijspan komt in botsing met fietser in Lemelerveld

Bij het ongeval is de fietser gewond geraakt

LEMELERVELD - Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval net buiten Lemelerveld. Het ongeval vond rond half vier plaats op de Parallelweg, net ten noorden van de kruising met de Hansdelsweg, en de kruising daarvan met de Deventersweg (N348). Twee motorrijder reden op de Parallelweg vanaf Lemelerveld. Net na een behoorlijk scherpe bocht verloor één van de motorrijders door een nog onduidelijke oorzaak de controle over de Harley-Davidson motorfiets met zijspan. De motorfiets kwam in botsing met een tegemoetkomende fietser. De jongeman op de fiets raakte gewond, en liep in ieder geval letsel op aan zijn onderbeen.

 

Na kort ter plaatse te zijn behandeld is de jongeman per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De manlijke bestuurder van de motor met zijspan zit in een rolstoel, en viel na de botsing van zijn motorfiets. Hij raakte niet gewond, en werd in zijn rolstoel geholpen. De politie sloot het wegdeel tijdens de nasleep van het ongeval af voor verkeer. Na overleg werd er besloten dat de verkeersongevallenanalyse dienst van de politie geen onderzoek hoefde te komen doen. De motor met zijspan is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines