Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:16:50 Bon-11 Br Buiten Oude Rijksweg Rouveen 041930 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Staphorst (Bevelvoerder) IJsselland
woensdag 27 mei 2020

ZATERDAG 21|09

Gewonde bij ongeval door voorrangsfout bij Vinkenbuurt

Een auto eindigde na het ongeval op de kant in een droogstaande sloot naast de kruising

VINKENBUURT - Op de kruising van de Koloniedijk en De Stouwe heeft zaterdagmorgen rond kwart over tien een ongeval plaatsgevonden. Twee personenauto's botsten hard op elkaar op de beruchte kruising. Een zilveren Citroën crossover reed op de Koloniedijk richting Nieuwleusen. Een eveneens zilverkleurige Fiat reed op De Stouwe richting het noorden. De bestuurder van de Fiat verleende geen voorrang aan de Citroën, en een aanrijding volgde.

 

De Citroën eindigde na het ongeval op de kant in een droogstaande sloot naast de kruising. De Fiat draaide 180 graden en kwam tot stilstand op het wegdek. Een vrouwelijke inzittende van de Citroën raakte gewond, en werd na kort te zijn behandeld in een ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Een mannelijke inzittende van dezelfde auto ging als passagier mee. De inzittenden van de Fiat bleven fysiek ongedeerd, maar schrokken wel flink. Een bergingsbedrijf heeft beide zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines