Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:21:21 Aanrijding Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 10 augustus 2020

DINSDAG 24|09

Veel schade bij aanrijding voor tankstation in Dalfsen

Omdat er aanvankelijk werd gevreesd dat er iemand bekneld zat en er mogelijk iets brandde in één van de auto's werd de brandweer opgeroepen

DALFSEN - Dinsdagavond 24 september heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rondweg in Dalfsen. Het ongeval gebeurde rond tien voor acht ter hoogte van het BP tankstation De Rondweg.

 

Een automobilist reed hier vanaf het tankstation de Rondweg op, maar verleende geen voorrang aan een auto op deze weg. Een forse aanrijding volgde waarbij beide voertuigen veel schade opliepen.

 

Omdat er aanvankelijk werd gevreesd dat er iemand bekneld zat en er mogelijk iets brandde in één van de auto's werd de brandweer opgeroepen. De brandweer rukte van hun kazerne op een steenworp afstand van het ongeval uit, maar al snel bleek dat er van zowel beknelling als brand geen sprake was. Een ambulance kwam zonder spoed ter plaatse en heeft de betrokken personen gecontroleerd; niemand raakte gewond. De zwaar beschadigde voertuigen zullen door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines