Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:13:53 Aanrijding Letsel Lichtmis De Oude Rijksweg Rouveen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
woensdag 30 september 2020

DINSDAG 15|10

Grote brand bij recycling bedrijf aan de Coevorderweg in Balkbrug

Bij de brand komt veel rook vrij. De rook gaat richting Avereerst. Ervaart u hinder van de rook sluit ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit.

BALKBRUG - In de nacht van maandag op dinsdag 15 oktober is er brand uitgebroken bij een recycling bedrijf aan de Coevorderweg in Balkbrug. Er is opgeschaald naar zeer grote brand.

 

Bij de brand komt veel rook vrij. De rook gaat richting Avereerst. Ervaart u hinder van de rook sluit ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit. De N377 is tussen Balkbrug en de oprit naar de N48 afgesloten. Er liggen slangen over de weg om over voldoende bluswater te kunnen beschikken wat uit een grote visvijver komt.

 

Update

De brand bij het recyclingbedrijf aan de Coevorderweg is meester. Dit betekent dat de brand onder controle is en zich niet meer kan uitbreiden. De eerste voertuigen zijn aan het inpakken. Omdat er slangen op de N377 liggen is de weg nog afgesloten.

 

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines