Laatste alarmering:
Datum 25|01 Tijd 22:28:46 Bon-03 Hv Weg Letsel N48 Li,3 Ommen 042270 041095 042241 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Ommen (Chauffeurs) IJsselland
maandag 27 januari 2020
 

WOENSDAG 16|10

Scooterrijder botst achterop stilstaande auto in Nieuwleusen

Eén van de opzittenden van de brommer raakte gewond, en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd

NIEUWLEUSEN - Aan het einde van de middag van woensdag 16 oktober heeft een verkeersongeval plaatsgevonden in Nieuwleusen. De aanrijding vond kort na half vijf plaats op de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen, ter hoogte van het Esso tankstation.

 

Een brommer met twee opzittenden botste daar achterop een stilstaande auto. De bestuurder van deze auto stond op de rijbaan richting het zuiden stil om af te slaan naar het tankstation, en daar te gaan tanken. Terwijl hij stond te wachten op het tegemoetkomende verkeer zag hij de tweewieler in zijn spiegel verschijnen, alvorens op zijn Mercedes-Benz te botsen. Eén van de opzittenden van de brommer raakte gewond, en is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De andere opzittende raakte niet zodanig gewond. De betrokken brommer raakte fors beschadigd, en werd uit eindelijk veilig gestald nabij het tankstation. De betrokken personenauto bleef nagenoeg onbeschadigd. Na te hebben getankt kon de bestuurder zijn weg vervolgen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines