Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:21:21 Aanrijding Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 10 augustus 2020

DINSDAG 22|10

Gewonden bij aanrijding tussen drie voertuigen op de N340 bij Ommen

De weg is afgesloten vanwege de afhandeling ongeval

OMMEN - Twee automobilisten zijn op het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeval op de Varsenerdijk (N340) vlakbij de westelijke gemeentegrens. Aan het einde van de avondspits vond hier een ongeval plaats met twee personenauto's en een busje. De bestuurder van een zwarte personenauto kwam vanaf Dalfsen, en wou ter hoogte van afslag bij de Stouweweg afslaan naar de noordelijke parallelweg. Deze bestuurder zag een vanaf Ommen tegemoetkomende bestelbus vermoedelijk over het hoofd, en reed op. De man achter het stuur van de bestelbus probeerde de auto te ontwijken, maar kon een forse botsing niet voorkomen.

 

De bestelbus kwam door de uitwijkmanoeuvre en de botsing in de berm terecht; strak tegen een lantaarnpaal en 'ingegraven'. De bestuurder van de bus kon zelf uit het voertuig komen, en kwam met de schrik vrij. De zwarte auto tolde weg na te zijn geraakt door de bus, en kwam daarbij tegen een eveneens voorgesorteerde grijze auto. Alvorens tot stilstand te komen tegen de bus. De toeter van de zwarte auto bleef na het ongeluk hangen, maar kon na een tijdje het zwijgen worden opgelegd.

 

De man die de zwarte personenauto bestuurde raakte zodanig gewond dat hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle is vervoerd. De bestuurster van de grijze auto raakte ook gewond, en is eveneens per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. De betrokken voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. Tijdens de hulpverlening en de nasleep van het ongeval was de N340 bij het ongeval afgesloten; het verkeer kon via de parallelwegen passeren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines