Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:21:21 Aanrijding Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 10 augustus 2020

MAANDAG 30|12

Felle brand in kapschuur van bedrijf in buitengebied van Ommen

Al snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand

OMMEN - Onder een afdak achter het bedrijfsverzamelgebouw Koopcentrum West5 aan de Hessenweg West heeft op maandag 30 december rond het avonduur een forse brand gewoed. Er werd een bluspoging gedaan met een handblusser maar deze mocht niet baten. De brandweer werd rond kwart voor zes opgeroepen voor de brand. De brand woedde in een voorraad van verschillende soorten sandwichpanelen met isolatiemateriaal. Die laatste genoemde zorgde vooral in het begin voor veel rookontwikkeling.

 

De brandweer rukte met meerdere wagens uit om het vuur te bestrijden, en schaalde al snel op naar het sein middelbrand. Ook de hoogwerker van de brandweer Hardenberg werd ingezet. Een vorkheftruck werd geleend, waarmee een brandweerman de panelen van elkaar scheidde zodat deze goed konden worden afgeblust.

 

Het is onduidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan, en hoe groot de schade exact is. Het dak van het afdak raakte in ieder geval zwaar beschadigd, evenals uiteraard de voorraad panelen. Er raakte niemand gewond.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines