Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:39:29 Bon-02 Dier Te Water Rechterensweg Staphorst 041833 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwartewaterland (Zwartsluis)...
zaterdag 24 oktober 2020

MAANDAG 27|07

Beerzerweg in Ommen even dicht nadat groot stuk boom op weg valt

De brandweer van Ommen kwam in actie om de weg weer vrij te maken

OMMEN - Het verkeer op de Beerzerweg in Beerze ondervond vanmiddag flink wat hinder. In de bochten tussen de kruising met de Nieuwe Hammerweg en de Gemoelaksweg was rond half één een groot deel van de kruin van een boom op het wegdek gevallen. Het deel van de boom lag in een binnenbocht en bedekte ongeveer de helft van het wegdek. Het deel van de boom heeft gelukkig niemand geraakt in de val, en ook daarna heeft iedereen het kunnen ontwijken. De brandweer van Ommen kwam in actie om de weg weer vrij te maken.

 

Tijdens de zaagwerkzaamheden werd het verkeer om en om voorbij het obstakel begeleid. Een kleinere boom was tijdens de val van het grote deel geraakt, en moest ook worden geruimd. Tijdens de kapwerkzaamheden hiervan was de Beerzerweg en het naastliggende fietspad tijdelijk volledig afgesloten. Ook de buitendienst van de gemeente Ommen heeft geholpen bij de opruimwerkzaamheden. Zij zullen later ook de resten opruimen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines