Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:40:01 Bon-13 Stank/hind. Lucht (meting) Reininkstraat Balkbrug 042335 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Balkbrug) (Bevelvoerder)
donderdag 01 oktober 2020

MAANDAG 07|09

Auto schiet vooruit en botst tegen pui bakkerij Van der Most in binnenstad Ommen

De bakkerij kon gewoon geopend blijven, maar het was natuurlijk wel even flink schrikken

OMMEN - Een automobiliste is maandagmorgen per ongeluk met haar auto naar voren geschoten vanuit een parkeerplaats. Daarbij botste de wagen tegen de pui van bakkerij Van der Most in de binnenstad van Ommen. Het ging rond het einde van de ochtend mis op de parkeerplaatsen aan de Varsenerstraat. De Daihatsu Terios schoot naar voren, en de stootbanden die er liggen vormden geen obstakel voor de vierwiel aangedreven wagen.

 

De auto ging recht voorruit en botste met de rechter voorkant tegen de pui van de bakkerij. Gelukkig gebeurde dit vanaf een parkeerplaats waar deze tegen metselwerk botste. Een parkeerplaats naar rechts en de auto had de bakkerij binnen kunnen rijden door de glazen deuren. Ook liep er op dat moment niemand op het voetgangers gedeelte tussen de parkeerplaatsen en de winkels.

 

De auto raakte fors beschadigd, en het gebouw liep scheuren op. Een klapbord dat tussen beide stond raakte ook beschadigd. De bakkerij kon gewoon geopend blijven, maar het was natuurlijk wel even flink schrikken. Een bergingsbedrijf voert de beschadigde wagen af.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines