Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:40:01 Bon-13 Stank/hind. Lucht (meting) Reininkstraat Balkbrug 042335 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Balkbrug) (Bevelvoerder)
donderdag 01 oktober 2020

ZONDAG 13|09

Motoragent in Balkbrug gebruikt pepperspray bij aanhouding automobilist

Na controle bleek het rijbewijs van de automobilist ongeldig te zijn verklaard en bleek hij alcohol te hebben gedronken

BALKBRUG - Zondagmorgen controleerde een motoragent, naar aanleiding van klachten uit de buurt, de snelheid op Oud Avereest in Balkbrug.


Tijdens deze controle werd een auto "gelaserd" met een snelheid van 98 km per uur, waar 60 km/u is toegestaan. De automobilist werd tot stoppen gebracht, maar op het moment dat de agent van zijn motor stapte, reed de automobilist met hoge snelheid weg. Ontkomen aan de politiemotor was kennelijk geen optie, de automobilist stopte na enige tijd zelf.

 

Na controle bleek het rijbewijs van de automobilist ongeldig te zijn verklaard en bleek hij alcohol te hebben gedronken. Terwijl de agent bezig was met het noteren van gegevens probeerde de automobilist opnieuw om weg te komen. Hij werd hierop tegengehouden door de agent, maar hij probeerde de agent aan te vallen. Hierop gebruikte de agent zijn pepperspray, waarop de automobilist zonder verdere problemen kon worden aangehouden.


De automobilist kan de nodige processen verbaal tegemoet zien.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines